n-au reușit decît să te facă mai apropiată de noi toți

Dragă ”profesoară din raionul Ungheni”, dragă femeie,

nu mă cunoști, dar vreau să-ți fiu prieten în clipele astea extrem de dificile pentru tine. Eu te cunosc dar nu în condiții pe care tu le-ai fi ales, nici măcar în ipostaza în care ție ți-ar fi plăcut să cunoști alți oameni și alții să te cunoască.

Ți s-a făcut un rău enorm, nemeritat și cu premeditare de niște oameni de la un post de televiziune care n-a căutat decît bani și audiențe. Cu atît mai nemernic e gestul lor cu cît nu au ținut cont de lucruri elementare și fundamentale precum dreptul tău la intimitate, la demnitate și la viață privată. Ți-au otrăvit viața, ți-au terfelit onoarea și au încercat să te umilească în fața întregii țări.

Chiar dacă nu pot să șterg acest rău dintr-odată, aș vrea să știi că te susțin, că mii de bărbați și femei din țara asta (și din afara ei) sunt alături de tine, te susțin și îți zic că tu nu ai nici o vină, nici un motiv să-ți fie rușine de tine ori de viața ta.

Au vrut să te prezinte ca un caz anormal, ceva ”rău” și ”imoral” dar n-au reușit decît să te facă mai apropiată de noi toți.

Crede-mă, fiecare din noi se regăsește în situația ta și empatizează cu tine.

Vitalie Sprînceană,

http://www.platzforma.md

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s